Analyse Crypto20

Home Forums ICO’s Analyse Crypto20

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Harry Teva 1 jaar, 8 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #165 Score: 0

  Vincent
  Sleutelbeheerder
  23 CryptoKarma

  Crypto20 is een fonds dat investeert in de top-20 Crypto Coins (marketcap based) aan de hand van indexering en computer rekenkracht. Gedurende de ICO worden alle coins verkocht. Daarna zijn ze enkel aan te kopen via de coin market. De achterliggende filosofie is dat de markt volatiel is en het voor amateurs lastig is om de juiste coin te kiezen. Met Crypto20 wordt het geld gespreid en worden alle lasten uit handen genomen. Hiervoor betaald de gebruiker wel een 0,5% fee.

  Het team is jong en is pas kort bezig met het opzetten, namelijk sinds januari 2017. Het is niet een heel ingewikkeld principe dat ze ontwikkeld hebben en ook niet perse noodzakelijk om het op de blockchain te bouwen.

  Echter, het aantal mensen dat instapt in crypto coins zonder kennis van zaken groeit nog steeds. Vooral ouderen vinden dit misschien wel een veilige en vooral makkelijke optie. Als de coin op die manier naamsbekendheid krijgt dan kan het misschien wat worden. Maar het is erg ingaan op aandrang vanuit de markt en niet bouwen op een goed onderliggend product met toekomst muziek.

  Vragen:

  Wordt het nu een munt die op de markt te verhandelen is? Want bij een investeringsfonds is de waarde toch afhankelijk van de onderliggende aandelen? Nu zou de koers bepaald worden door de aantrekkelijkheid van de munt zelf. Of betalen ze een soort dividend uit aan mensen die de coin bezitten? Anders ga je eigenlijk speculeren op een munt die is opgebouwd uit alle top-20 onderliggende munten. Beetje dubbel word het dan..

   

  Meer info te vinden op https://crypto20.com/en/

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 9 maanden geleden door  Vincent.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 9 maanden geleden door  Vincent.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 8 maanden geleden door  Vincent.
 • #185 Score: 0
  S V
  S V
  Sleutelbeheerder
  23 CryptoKarma

  Met deze fondsen vraag ik me altijd af wat een trader weerhoud om zelf een identieke portfolio aan te maken. Dan betaal je geen fee. Als je crypto20 koopt is die stap klein denk ik. Vergelijkbaar concept is ICONOMI.

 • #241 Score: 0

  Harry Teva
  Bijdrager
  4 CryptoKarma

  Lijkt me het inkopen van een aandeel in een fonds. Hiermee kan je niet bewust kiezen voor een coin waarin we geloven. Wat niet betekent dat er geen winst te maken valt. Weinig enthousiast.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.